Има разнообразно предлагане на Недвижими имоти в София Централна ЖП гара
Недвижими имоти в София Централна ЖП гара

Недвижими имоти в София Централна ЖП гара

Централна гара, както е известна на повечето столичани, е най-голямата в България жп гара. Изключително близко е до централната градска част. В непосредствена близост се намира Централната автогара и това е огромно облекчение за пътуващите, а района се превърна в своеобразен вход към столицата.
Спирките на градския транспорт, разположени в близост, осигуряват връзка на района с практически всяка част на столицата. Покрай нея минават 12 автобусни линии и 7 трамвайни. С построяването на метрото движението до и от гарата се облекчи с още един вид транспорт. Метростанция „Централна ЖП гара“ е станция от Втори метродиаметър на Софийското метро. Станцията е разположена пред Централна гара под бул. „Княгиня Мария Луиза“. Двата изхода на станцията водят към Централна гара и Централна автогара София.
Както в много райони на столицата така и тук, въвеждането в експлоатация на метростанции променя пазара на имоти в околността. С осигуряване на бърз и безопасен превоз на пътниците и облекчаване на автомобилния трафик промяната, очаквано,  е в положителна посока. Повиши се търсенето на недвижими имоти в София Централна ЖП гара. Кварталът, където тези процеси се усещат най-осезаемо, е Банишора, в непосредствена близост. Търсенето на помещения, подходящи за офиси в района, е равномерно активно през последната година, докато предлагането бележи незначителен спад. Цените на наемите за офиси са стабилни, около 600 евро за квадрат на месец.

Актуални са оферти за недвижими имоти в София Централна ЖП гара, за отдаване под наем

За идващите в столицата за по-кратък период в района на Централна ЖП гара има над 200 места за настаняване. Много от кооперациите са превърнати в уютни семейни хотели  и къщи за гости, предлагащи различни удобства. Тъй като кварталът е удобен в много отношения, има засилено търсене на апартаменти под наем. Недвижим имот в София Централна ЖП гара може да се наеме за около 210 евро за двустайно жилище и близо 300 евро за тристайно.
Най-новите предложения за недвижими имоти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
 
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт